Voorafgaand aan de 6e Regionale Klimaattafel Ruimte en Mobiliteit in het provinciehuis (16:30 – 18:00 uur) is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsexcursie door Amelisweerd. Speciaal voor nieuwe en oude raads- en statenleden maar natuurlijk ook voor overige belangstellenden.

Twee experts zullen vertellen over de historie van de A27 en de technische oplossingen en over de plannen van het Rijk om nu weer meer bos te kappen, en het regio alternatief dat nu wordt voorbereid. De excursie gaat langs historische plekken, en eindigt om 18:00 in het provinciehuis

In het provinciehuis wordt voor een broodje gezorgd en daar is aansluitend de regionale klimaattafel van de Kracht van Utrecht.

We verzamelen om 16:30 (stipt) met de fiets op de kruising van de Koningsweg, Koningslaan en Mereveldseweg, dat is net voorbij de tramoverweg in de Koningsweg tussen Utrecht en Bunnik.

Wilt u zich van tevoren opgeven? Dit kan door aan te geven in uw e-mail aan de klimaattafel: "Aanwezig bij fietsexcursie."

Opgeven fietsexcursie dus ook via mailto:mobtafelutrecht@gmail.com