Op donderdag 30 juni organiseren we als Kracht van Utrecht-initiatiefgroep een potluck over actieve, duurzame mobiliteit in stad en regio Utrecht

Donderdag 30 juni van 17 tot 21 uur op Tuinpark de Pioniers, Kögllaan 30 in Utrecht.

Er is veel in beweging rond Amelisweerd. Er is een goed alternatief voor de verbreding van de A27 gepresenteerd. Aan de regionale klimaattafel Mobiliteit krijgt mobiliteit in balans met klimaat, natuur & gezondheid vorm en inhoud. Nieuwe raadsleden en colleges worden ingewerkt, provinciale verkiezingen worden voorbereid. De regering wacht op een alternatief plan uit de regio. Klimaatnormen worden vertaald in concreet beleid. Tijd om energie en krachten te bundelen, samen in beweging te komen voor mobiliteit in balans met klimaat, natuur & gezondheid!

Potluck !

Bij een potluck neemt iedereen iets te eten en drinken mee dat je gemakkelijk met elkaar kunt delen. We maken tijdens het eten kennis met elkaar, delen hoe we de toekomst voor ons zien, hier aan werken. We onderzoeken met elkaar wat ons bindt, wat we delen, energie geeft en nodig hebben. Of en hoe oud, jong en nieuw krachten kunnen bundelen in de beweging naar mobiliteit in balans met klimaat, natuur & gezondheid!

Voor wie? Actievelingen, stille krachten, nieuwsgierigen….

Ben je actief rond duurzame mobiliteit, nieuwsgierig naar wat anderen doen, naar wat er nog meer speelt? Gaat Amelisweerd jou aan het hart? Vind je het belangrijk dat bomen worden gespaard, de A27 niet wordt verbreed en wil je hier ook aan bijdragen? Wil je andere werelden leren kennen? Meedenken en werken aan het gemakkelijker en aantrekkelijker van lopen, fietsen, treinen, bussen, auto delen, hierin graag samen werken met anderen? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom naar de Potluck Duurzame/Actieve mobiliteit.

Aanmelden verplicht!

De ruimte is beperkt. Schrijf je online in of stuur een mail naar mailto:krachtvu@gmail.com . Ook als je niet kunt en op de hoogte wilt blijven.