Strijdbaar Op zaterdag 24 juni gaat de Amelisweerd- documentaire "Strijdbaar" in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht feestelijk in première. Strijdbaar is het verhaal van Jos Kloppenborg en Jan Korff de Gidts die bijna 50 jaar lang hebben gestreden tegen de aanleg en de verbreding van de A 27 door het bos van Amelisweerd. In de documentaire gaat filmmaker Floris Meinardi op zoek naar de vraag; wat drijft beide actievoerders om zich jarenlang in te zetten voor het behoud van het bos Amelisweerd. De film wordt afgesloten met een Q & A  en gaat journalist Cees Grimbergen in gesprek met de maker van Strijdbaar. Na de voorstelling ben u van harte welkom in de foyer van het Louis Hartlooper Complex.
 
Programma

Zaal 1 open 15.00
Aanvang film 15.30
Q & A 16.30
Borrel 17.00
Afsluiting 18.00

Hoe bestelt u kaartjes?

Stuur een bericht naar beeldfabriek@planet.nl en vermeld het aantal kaartjes dat u wilt bestellen. Vervolgens krijgt u een betaallink toegestuurd. De ticketprijs is 10 euro per persoon. Plaatsing in volgorde van betaling.  Helaas zijn het aantal plaatsen beperkt ( 201 stoelen) dus wees er snel bij. Een  aantal stoelen is gereserveerd, de overige zitplaatsen zijn vrij en worden niet toegewezen, u kunt dus uw eigen plaats uitzoeken.

Ter info

De kaartverkoop loopt via De Beeldfabriek en niet via het Louis Hartlooper Complex. Daarom met nadruk het verzoek geen contact op te nemen met het Louis Hartlooper Complex met vragen over aanvangstijden, ticketverkoop en ander info over de film Strijdbaar.

Adres

Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1
3511 ZN Utrecht